Topp 3

En blogg med enbart listor

Topp 10 Batman

Kategori: Film

Jobb och The xx fantastiska konsert satte stopp för gårdagens lista så här kommer en lista över bästa Batmanklippen från 60-talsserien (och filmen) en dag försenad.
 
#10: Kapow!
 
 
En av alla fantastiska fightingscener. Denna gången mot Penguin men som vanligt med högklassig action och traditionsenliga "Kapow!" title cards.
 
#9: Holy Robin!
 
 
Batmans ständige sidekick levererade en hel drös med oförglömliga Holy-repliker. Min favorit är nog "Holy missing relatives". Tycker för övrigt att Joseph Gordon-Levitt åtminstone hade kunnat sagt "Holy roadblocks" i The Dark Knight Rises.
 
#8: Bat swatter
 
 
När Penguin släpper lös tre Lygerianska borrflugor och The Insectiside Batbomb är i batmobilen så får man helt enkelt ta fram the Bat swatter.
 
#7: Laughing gas
 
 
When confronted with Laughing Gas remember to take a Sad Pill!
 
#6: Batman klubbar loss
 
 
Batman visar prov på some serious dance moves! Gillar för övrigt hur Robin nästan lite perverst diggar ute i batmobilen.
 
#5: Killer bee
 
 
Vad du än gör, don't loose your cool när du stöter på ett afrikanskt mördarbi. Plus såklart för varningsskylten.
 
#4: Råttfångaren i Gotham
 
 
Den maskerade hjältetrion är väldigt musikalisk och inte särskilt förtjust i mekaniska färgglada möss. Just play Robin!
 
#3: Some days you just can't get rid of a bomb
 
 
How The Dark Knight Rises should have ended (and almost did). En av de bästa scenerna från Batman: The Movie som jag kan rekommendera alla att se för att få sig ett gott skratt.
 
#2: Batman vs Joker surf battle
 
 
Ett klipp jag återupptäckte igår. Det är så bisarrt så man vet inte vart man ska ta vägen. Hela setuppen är sjuk, specialeffekterna är ju på sin höjd mediokra (om man ska vara snäll), badbyxorna som Batman och Jokern har ovanpå sina vanliga outfits är hysteriska och Jokerns kavvaboonga är jäkligt kul. Batmans Shark Repellent Spray gör också ett framträdande som är ännu viktigare i nästa klipp.
 
#1: Shark Repellent Bat Spray
 
 
Spola fram till ca 6 minuter för en av de mest intensiva actionscenerna någonsin. Jag blir helt mållös av den här scenen, bilderna talar för sig själv. Men ja, hajen sprängs när den landar i vattnet. Hajen sprängs. 'Nuff said.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: